09 ביוני, 2010

אוכלים בבית

ניר פלר מהלל את האוכל הביתי שמכינים ב"מעדניה" וממליץ לכל מי שיש לו עניין באוכל טעים ובריא - להתחיל להתמכר עוד היום

בגיל 35 רוב חבריי נשואים ומגדלים ילדים, ואני הדוד הרווק שחביב עד מאוד על הזאטוטים שגדלים במהירות והופכים מפעוטות חסרי ישע ליצורים תבוניים ותמימים המהלכים עליי קסם. אין לתאר במילים את הכעס המתעורר בי לעיתים תכופות כשאני מתבונן בקטנטנים אוכלים שניצל דינוזאור עם קטשופ, נקניקיות או כל מיני קורנפלקסים זרחניים. כשאני בוחר להגיד משהו עונים לי ההורים: "אה, וואלה!? נראה אותך מבשל עם בת השנה על הידיים, מכונת כביסה לתלות, מכונה לקפל ובן שלוש שחוזר ואומר: בא לי למגרש משחקים".

 

מה אני אגיד לכם צודקים, או יותר נכון לומר, מה אני אגיד לכן – צודקות.  אבל בכל זאת אני רוצה לציין ששניצל דינוזאור שיוצר במפעל ללא טיפת אהבה זה לא אוכל ושנס-טי וקוקה קולה זה לא מים. שימו לב מה נכנס לפה של הילד שלכם. זהו עד כאן הטפת מוסר ועכשיו לפתרון נוח וזול לשינויים בהרגלי הצריכה. שני מדור (חברה ואימא של יו-יו) הקימה יחד עם קרן גרליץ את "המעדניה". הן מבשלות באהבה ובהקפדה עם דגש על הצד הבריאותי לפי הזמנה ומביאות את האוכל אליכם הביתה. אפשר להזמין למשל שניצל בלב שקט (18 ש”ח), סלט תפו"א, מג'דרה מאורז מלא, סלט קינואה, לזניה תרד ועגבניות וגם בצלים ממולאים בבשר ובורגול ברוטב יין אדום או גספצ'ו מרווה ומרענן. התפריט יגיע אליכם למייל מידי שבוע ואם אין לכן זמן להכין בעצמכם את אותו האוכל שנקרא פעם "האוכל של אימא" הרי לכם פיתרון.

 

חוץ מזה תנסו לפנות זמן ולבשל בבית עם הילדים ואם יש לכם שאלה בנושא תפנו אליי למייל [email protected] ואני אשתדל לענות.

המעדניה – בישול ביתי עד הבית, התפריט מתעדכן בכל שבוע ונשלח במייל למנויים, טל': 03-6855326, [email protected]

[PSGallery=h05t4huha]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה