09 ביולי, 2012

בואי חלה

חלות במהדורה מיוחדת ובמילויים מפתיעים הפכו את סופי השבוע שלנו להילולת זלילה משובחת

כל הורה מתחיל יודע על פי אילו מדדים מדרגת אותו הגננת: עד כמה מאוחר הוא בא לאסוף את הילד; עד כמה מוקדם הוא זורק אותו בבוקר בגן; והכי חשוב – אילו פינוקים הוא שולח כשהילד אבא של שבת. ואחרי שהצלחנו לפקשש כל קטגוריה וכל מתכון שקרא לעצמו "מנצח" – כבר היה נדמה לנו שאין שום דרך להרשים את בלומה, הסופר-נני שלנו. עד שנפלנו על הוויטרינה של מאפיית "ביסקוטי".

תארו לכם מגש גדול עם ניחוחות אפייה משכרים, ובו חלת שבלול עגולה, חמה, רכה ו- מלאה במטבעות שוקולד שנמסו לתוכה. בלומה, תיפלי מהרגליים. השפית רוסלה יונה, האחראית על הטירוף הזה, הוסיפה לאחרונה לתפריט סוף השבוע במאפייה מהדורות מיוחדות של חלות ב-5 מילויים מפתיעים, כמו למשל חלת סביח (חלת שתי וערב מקמח שיפון וכוסמין במילוי חצילים, פטרוזיליה וטחינה גולמית בציפוי שומשום) או חלת קוגלהוף פירות יבשים (מעולה), חלה בריאה או ישראלית (על בסיס שמן זית עם ממרח טחינה וסילאן בציפוי שקדים). כולן טעימות בטירוף.

אין ספק שמדובר במתכון מסוג "איך לא חשבנו על זה קודם", ובעיקר, נסו לא להתפרע. קצת קשה להפסיק את מחול הבציעות הזה.

חלת ילדים של מאפיית ביסקוטי – 20 ש"ח, שאר החלות – 15-24 ש"ח (ללא משפרי אפייה וחומרים מלאכותיים, נמכרות במקום מדי יום שישי, כשר בהשגחת בד"ץ בית יוסף).
ניתן לרכוש בחנות, הירקון 67 א.ת. בני ברק, או בהזמנה טלפונית בכל חלקי הארץ: 03-5704015/8

 

 

משלוח מגן עדן. חלות במהדורות חדשות של "ביסקוטי" (צילום: מרמלדה)

 

 

אמא מיישרת קצוות. חלת ילדים עם מטבעות שוקולד של "ביסקוטי" (צילום: בועז לביא)

 

 

 

הכי מאסטר שף. חלת "סביח" של ביסקוטי (צילום: בועז לביא)

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה