13 בנובמבר, 2011

המתכון להצלחה

למכורי הבלוג המשובח והמחוייך "בצק אלים", ובעיקר לכל מי שעדיין לא מכיר: קבלו את גרסת הפרינט של המתכונים של מאיה מרום

כבר שבועיים שאנחנו יוצאים בבוקר מהבית עם מגזין חדש תחוב לנו בתיק. אחרי העבודה, במקום לחמוק אל דירת סתרים כלשהי ולהתייחד בה עם מאהב סודי, אנחנו ממהרים אל המרכולית השכונתית, שולפים בזריזות את הגיליון מהתיק ומתייחדים עם התשוקות והחשקים שלנו. לפי מה שאומרת הבטן שלנו באותו הרגע (אבל ממש) אנחנו אוספים מצרכים מהמדפים, משלמים ועפים הביתה, למטבח, לנסות עוד פלא קולינרי מ"בצק אלים".

מי שמכור למתכוני "צעד אחר צעד" מצולמים, שפויים ובעלי מקדם הצלחה גבוה, כבר מכיר מזמן את הבלוג המוקפד "בצק אלים" של מאיה מרום (שיש לה גם מדור קבוע ב"זמנים מודרניים"). מרום, מעצבת במקצועה ובשלנית חובבת, זוכה לעשרות אלפי קוראים שעוקבים, תוך הזלת ריר, אחר מעלליה במטבח. במקביל, היא מסיימת תואר ראשון בניהול ובקולנוע. בקיצור, האישה היא אימפריה. לאחרונה הוציאה לאור, במו ידיה, את גרסת הפרינט (גיליון מס' 1), בו היא אחראית למתכונים, לצילום, לסטיילינג, לעיצוב ולהפקה. ניסינו מתוך המגזין את קאפקייקס שוקולד השחר (היסטריה נוסטלגית משובחת), את ממרח הטונה הזריז (שהפך לכוכב כריכי הבית) וגם שייק בננה ריוויון וסלט סלק פטנט בלי קיצוץ (אכן, פטנט). על הכּוונת לשבוע הקרוב: סלט אורז סגול (יש לנו אורחים). השילוב בין העיצוב המפתה, הטיפים המשובחים והטקסט המרגיע גורם לנו לחוש בעת הדפדוף כאילו היינו אחיו האובדים של ג'יימי אוליבר, ולאישה היקרה שקנתה לנו את המגזין הזה במתנה נגיד רק: שתזכי לחיי נצח, אמן. עכשיו נותר רק לספור את הדקות עד שייצא גיליון מס' 2. אנא, מאיה, אל תתמהמהי. העם רעב לעוד.

"בצק אלים – רשימות ממטבחה של מעצבת", גיליון מס' 1 – 50 ש"ח
להזמנות: www.bazekalim.com . לבלוג "בצק אלים" – לחצו כאן

מאותגרי מטבח זה אנחנו. בצק אלים - כריכת הגיליון הראשון

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה