03 באפריל, 2017

השאלון עם אסתר תומר

אחרי שהתנסתה באפיית עוגות מעוצבות לבני משפחתה החליטה אסתר תומר להפוך את התחביב למקצוע. מאז, בצק סוכר הוא שותפה לעסק ולחיים והעוגות שהיא יוצרת מרהיבות ומשמחות

מה ההתמחות שלך? יש לי תואר שני בעיצוב תעשייתי, כבר מעל 15 שנה עובדת כעצמאית על פרויקטים מגוונים.

מהם מקורות ההשראה שלך? יש כל כך הרבה! אני כל הזמן מסתכלת על מה עושים בתחום, מבלה שעות ביוטיוב ובפינטרסט אבל הרבה פעמים הכל מתחת לאף שלנו: יש בין המוצרים שלי דגם שהוא העתק של פרט מהטפט שנמצא בחדר של הבת שלי.

איך הכל התחיל? איך נולד המותג שלך? את העוגה הראשונה עם בצק סוכר הכנתי ליום הולדת 6 לבת שלי. ראיתי את השמחה והגאווה ומהרגע הזה לא הפסקתי: לילדים, לדודה, לסבים, לבת מצווה ועוד. בשלב מסוים הבנתי שלעבוד על עוגה כל כך הרבה כשאני עובדת כל השבוע זה עסק ממש קשה. רציתי להזמין וויתרתי כשקיבלתי את המחיר. חשבתי לעצמי – אין דרך יותר פשוטה? וכך הרעיון נולד.

איזה מותגים את אוהבת ומעריכה? אני אוהבת את Kitchenaid. שלי בן שלושים וקצת ובטוח ימשיך להכין איתי עוגות לנכדים ולנינים.

מה הלך לך הכי בקלות בהתפתחות המותג שלך? לפתח את המוצר: זה מה שאני עושה כבר שנים רבות.

ומה הכי קשה? לצאת מתחום הנוחות שלי ולהתחיל לעשות דברים שלא חשבתי שאי פעם אעשה. להאמין בעצמי.

איזה טיפ יש לך לעסקים צעירים מהתחום שלך? הלקוח הכי חשוב: תקשיבו לו טוב טוב, הוא זה שנותן לכם כיוון איך להמשיך. התמדה וכמובן לא לוותר על החלום.

מה הספר האחרון שקראת? The lean startup – E. Ries. ממש מומלץ לכל מי שרוצה להקים עסק.

איזה קריירה אחרת היית לוקחת בחשבון? כשהייתי ילדה, רציתי להיות פיראט באוקיינוס השקט.

 

לחנות של אסתר תומר – Cakely

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה