כן, אנחנו עשויים מסוכר
חברי מרמלדה בוחרים - איזה פרי מיובש הם היו, אם היו. פרויקט עומק חגיגי, חתרני וחשוב
ברוכים הבאים לערב החג הכי מיובש בשנה. אם להיות כנים, אנחנו אפילו לא בטוחים איזה שיר הולך עם החג הזה. שלא נדבר על מנהגים שלא קשורים לפירות יבשים וצרבת. אבל אם כבר חג, אז הנה אנחנו מגישים לכם פרויקט מערכתי חגיגי ומיובש באותה מידה. קבלו את חברי מרמלדה (המיובשים, יש יאמרו. שיאמרו) מתוודים בפני העולם: איזה פרי מיובש הם. בואו איתנו, הולך להיות, יו נואו, ייבּוּש.
החבר: עופר שני
הטיעון: פעם הייתי דומה לפומלה, היום אני דומה לחרוב – גם רזה, גם בריא, וגם עם רמז דק למתיקות.
להגיש ב: צלחת הכתמתמה הזו מהחנות של דפנה אוריה
החברה: מיכל גלר
הטיעון: פעם לפני המון שנים כתבנו אייטם על דוכן בלוינסקי שמוכר שזיפים אוזבקים. משום מה האייטם הזה ממש תפס ואפילו ראיינו אותנו בטלויזיה בעניינו. מאז אני קצת שזיפה אוזבקית.
להגיש ב: צלחת הוינטג'ית הזו מהחנות קולולוש
החברה: ענתי בנדורי
הטיעון: קוביות הקוקוס מזכירות לי איזה אלופה הייתי פעם בחמש אבנים. וכמובן – הן טעימות לי.
להגיש ב: צלוחיות המהממות האלה מהחנות Abramey
החבר: יוסי בראומן
הטיעון: כי הוא עגלגל, עליז ומלא סוכר – כמוני.
להגיש ב: קערת הדמקה ההורסת הזו מהחנות pieces
החברה: איה ודנה
הטיעון: כי אימא אמרה שזה הכי בריא!
להגיש ב: מגש הפשתן הזה מהחנות NOOK
החברה: עתליה ולדמן
הטיעון: כי היא קצת קשה לנגיסה ולעיסה אבל בפנים היא מלאה בחלקים מתוקים ומתפצפצים.
להגיש ב: קערת הזכוכית הסיקסטיזית הזו מהגראז' סייל
החבר: איתי מורג
הטיעון: כי הוא גם מיובש, גם חמצמץ וגם עושה צרבת.
להגיש ב: צלחת פח מעוטרת כמו זו מהחנות עד עיצובים ומתנות
החבר: עמית צבי
הטיעון: כי הוא מתוק, טעים ומלא באנרגיה.
להגיש ב: קערת הידיות הוורודה הזו מהחנות של רותי איזבוצקי
החברה: יעל בן יהודה
הטיעון: כי כמוני מדובר בפרי קצת מנג'ס, לא קל לעיכול, אבל היי – לפחות הוא יותר ידידותי מבן דודו המרוח, לדר. וגם כי כתום זה השחור החדש. הכי סטייל!
להגיש ב: צלחת הקרמיקה המתוקה הזו מהחנות של ענת סגל
החברה: קארין טובי
הטיעון: כי היא טעם נרכש.
להגיש ב: מגש קרמיקה בגווני כחול וחום – כמו זה של אורלי פיטל
החברה: מירב נעים
הטיעון: כי הוא עסיסי, ריחני, מתוק ואקזוטי.
להגיש ב: צלוחית טורקיז מנוקדת – כזו מהחנות של ליאת אנקורי
החברה: יעל קורן
הטיעון: כי חמוציות משתלבות היטב, הן טרנדיות ובעיקר – בריאות.
להגיש ב: קערית קטנה וחמודה – כזו מהחנות של דפנה אוריה
החברה: גלי שני
הטיעון: כי הוא בעל מתיקות מעודנת ומשתלב בקלות במגוון צורות הגשה (יש להמשיל זאת לחיים).
להגיש ב: צלחת פורצלן מעוטרת – כזו מהגראז' סייל
החברה: נירית אלשייך
הטיעון: כי אני עגולה (הערת המערכת – ההריונית הכי חתיכית שאנחנו מכירים), מתוקה, סוג של בלונדינית ואוהבת מקומות אקזוטיים.
להגיש ב: קערת חימר ירוקה – כזו מהחנות של סטלה אבידר