14 בפברואר, 2017

על השחיתות

גילינו את המאנץ' המושלם ביותר בתל אביב לשעות הקטנות של הלילה

אי שם בתחילת שנות האלפיים, כשהיינו בליינים (לא שקיפול כביסה בשתיים בלילה זה לא לבלות, כן?), היה מקום קטן באמצע נחלת בנימין בתל אביב שהאכיל את כל יוצאי הברים בסביבה. קראו לו "Patat", והוא התמחה בצ'יפסים הולנדיים שהיו הטעימים בתבל, אבל כוחו של הטרנד לא החזיק מעמד זמן רב ולדאבון לבם של חובבי השמן העמוק, המקום נסגר.
כששמענו מחברים יודעי דבר שבדצמבר האחרון נפתחה הצ'יפסייה מחדש תחת הנהלה חדשה ובמיקום חדש, יצאנו מהכביסה  – ומצאנו מקום קטן ומקסים עם אנשים נחמדים ורעבים כמונו. פינת הישיבה מחוץ לדוכן מורכבת משני ספסלים. אחד לישיבה, והשני, ה"שולחן" שבו חצובים פתחים קטנים, מיועד להנחת הקונוס הרותח. גן עדן קטן לאוהבי הפחמימה הכי קריספית בעיר.
על כל מנה שתזמינו תקבלו 2 מתוך עשרות (באמת) הרטבים האפשריים – אנחנו ממליצים בעיקר על קטשופ קארי, חרדל, סאטה (רוטב בוטנים) וכמהין. הכי מוגזם שלנו עד עכשיו.
 
פטאט, קינג ג'ורג' 30, פתוח כל הלילה
תגיות:

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה