24 באפריל, 2011

תראו מה בישלתי: חזה עוף על אורז ומאש

אז אחרי סלט השורשים והסשימי סלמון שלנו החלטנו לתפוס כיוון שונה ולא פחות בריא (רק אלוהים יודע מה עובר עלינו לאחרונה), ונזכרנו פתאום שכבר מזמן לא פירגנו לאח החתיך והצנוע של השניצל – חזה עוף על הגריל. 

שם המנה: חזה עוף על הגריל, אורז מלא ושעועית מאש על צלחת פלסטיק שמתחזה ליוקרתית
הבשלן: עופר, איש אינטרנט (36)
דבר הסועדים: "תודה לניר פלר על המתכון לתוספות המנצחות"
הערה כלשהיא: העוף ישמח מאוד אם תעשו אותו על פלטת לה-קרוסט ולהבה גדולה. שאלנו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה