15 במאי, 2011

תראו מה בישלתי: טארט ריבת בצל

מדי פעם גם אנחנו מפיקים במטבח מנות טעימות ממתכונים שניסינו, גילינו, שמענו - או הכי שוויץ - המצאנו. הנה אחת מהן

שם המנה: טארט ריבת בצל ביתית, קונפי עגבניות וגבינת עזים
הבשלנית: נעמה (30)
דבר הסועדים: אין מישהו שלא אוהב את המנה הזאת (שלא לומר, מבקש ללקק את נייר האפייה)
הערה כלשהיא: מיקה שרון שהגתה את המתכון האלוהי, ממליצה להתחיל עם בצק עלים ולסיים בצד עם איזה בלאדי מרי. אנחנו הסתפקנו בבצק פילאס טורקי וסיידר מוגז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה