15 במאי, 2011
תראו מה בישלתי: טארט ריבת בצל
מדי פעם גם אנחנו מפיקים במטבח מנות טעימות ממתכונים שניסינו, גילינו, שמענו - או הכי שוויץ - המצאנו. הנה אחת מהן
שם המנה: טארט ריבת בצל ביתית, קונפי עגבניות וגבינת עזים
הבשלנית: נעמה (30)
דבר הסועדים: אין מישהו שלא אוהב את המנה הזאת (שלא לומר, מבקש ללקק את נייר האפייה)
הערה כלשהיא: מיקה שרון שהגתה את המתכון האלוהי, ממליצה להתחיל עם בצק עלים ולסיים בצד עם איזה בלאדי מרי. אנחנו הסתפקנו בבצק פילאס טורקי וסיידר מוגז.