26 במאי, 2011

תראו מה בישלתי: כרובית בתנור

לכל כרובית מגיע להיות משהו מיוחד. הנה אפשרות אחת

שם המנה: כרובית בתנור
הבשלנית: רוני (46)
דבר הסועדים: "בהתחלה היא נראתה תמימה אבל אחרי שטעמנו התברר שמדובר בחתיכת מעדן".
הערה כלשהיא: מדובר במתכון שעבר הרבה ידיים אבל השמועה אומרת שהוא מבוסס על משהו של אייל שני. נתון מעורפל, לא ודאי, אבל סקסי.

מתכון לכרובית בתנור:

מפרקים כרובית לפרחים/ראשים נפרדים 

מכניסים את ראשי הכרובית לשקית ניילון שבה יש קצת שמן זית ולימון – ואוטמים היטב

מעסים את ראשי הכרובית בתוך הניילון עם הרוטב ונותנים להם לחכות חצי שעה

מוציאם מהשקית, מסדרים בתבנית ומוזגים מעט סויה מעל

מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות ומבשלים במשך 45 דקות (או עד שהכרובית מזהיבה)

המתכון הבסיסי הזה מזמין אלתורים – כך שניתן לשדרג עם קולורבי, פלפל שחור, לימון – או כל מה שמתחשק לכם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד באופנה